Follow

Sag awards STYLE




Στις 30 Ιανουαριου πραγματοποιήθηκαν τα SAG (screen actors guild) awards όπου παρευρέθηκαν και οι διασημότεροι ηθοποιοί του Hollywood. Αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις στυλιστικά καλύτερες και χειρότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Ας ξεκινήσουμε από τις καλύτερες:
H Rachel McAdams φόρεσε μια δημιουργία του οίκου Ellie Saab με λεπτομέρειες δαντέλας. Προσωπικά ήταν η αγαπημένη μου εμφάνιση.


Ακολουθεί η Queen Latifah που κατάφερε να φορέσει ένα φόρεμα κεντημένο με πούλιες και να φαίνεται κομψό!



Τρίτη επιλογή μου για τις πιο καλοντυμένες είναι η αγαπημένη Anna Faris με ένα κατακόκκινο φόρεμα Naeem Khan το οποίο ξεχώρισε για το ιδιαίτερο ύφασμά του και το αποκαλυπτικό σκίσιμο στο πόδι, το οποίο έρχεται σε ισορροπία με το κλειστό κομμάτι του top part του φορέματος.

Σε γενικές γραμμές, δεν υπήρξε κάποια εμφάνιση που με κατέπληξε. Οι περισσότερες, θα έλεγα, ήταν καλοντυμένες. Αυτές που τολμήσανε για κάτι διαφορετικό, ή δεν έχουν στυλίστα, ή δεν ξέρω κι εγώ τι σκεφτόντουσαν όταν είδαν τον εαυτό τους στον καθρεφτη, ή αλλιως: για μένα οι πιο κακοντυμένες στα φετινα sag awards ειναι οι εξής.
Πρωτη και καλύτερη η Christina Hendricks η οποία φαίνεται σα να φόρεσε μια κακόγουστη κουρτίνα με τον χειρότερο τρόπο. Είναι γνωστό ότι η ηθοποιός φημίζεται για τις υπέροχες καμπύλες τις, οι οποίες χάνονται τελείως σε αυτό το φόρεμα και αδικέιται η σιλουέτα της.


Στη συνέχεια η Nicole Kidman που ενώ είναι συνήθως στη λίστα με τις καλοντυμένες, τα τελευταία χρόνια οι στυλιστικές επιλογές τις δεν είναι και τόσο κομψές. Η συγκεκριμένη Gucci εμφάνιση μου θυμίζει 80% τσίρκο και 20% καρναβάλι. Με όλο το σεβασμό Νικόλ, μπορείς πολύ καλύτερα.







Τέλος, η Brie Larson (την οποία δεν ήξερα μέχρι σήμερα) με φόρεμα Versace, που δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τα σκισίματα και τους σχεδόν ολοκληρωμένους ναυτικούς κόμπους. Είναι σαν ένα elegant πατσαβούρι. Ακόμα και τα ποντικάκια της σταχτοπούτας κάναν πιο αξιόλογη δουλειά.




Ποιά είναι η δική σου αγαπημένη και χειρότερη εμφάνιση από τα φετινά βραβεία;




0 comments:

Post a Comment

 

about Mermaid On Line

My name is Antigoni and I'm from Greece. I'm always happy when I'm surrounded by water, I think I'm a Mermaid or I was a mermaid. The ocean makes me feel really small and it makes me put my whole life into perspective. Follow my journey in the world of fashion..

Lookbook

contact

antigonim@hotmail.com

copyrights

All images appearing in "www.mermaid-online.blogspot.gr" are the exclusive property of Antigoni Makri and are protected under the Copyright laws. The images may not be reproduced, copied, transmitted or manipulated without the written permission of Antigoni Makri. Thank you.